Uthyrning

IMG_1879_FotorKiosken lämpar sig utmärkt som lokal för barnkalas, fester, mottagningar, möten, etc. Den är inte stor (40 kvm) men har å andra sidan ett underbart läge och fantastisk utsikt, och om det är fint väder kan man använda däcket framför kiosken också. Inne i kiosken kan baren rullas undan för att ge mer plats åt bord och stolar. Jag skulle inte rekommendera att man är fler än 25 sittande.

Helst ser jag att köket inte ingår i uthyrningen eftersom jag förvarar mina livsmedel där, men om det behövs kan vi säkert ordna det. I köket finns kyl/frys, spis/ugn, micro och en rejäl diskbänk.

Ingen rökning inne i kiosken, av förklarliga skäl.

Det finns en enkel ljudanläggning i kiosken som kan användas för bakgrundsmusik, men inte för högljudd dansmusik. Över huvud taget lämpar sig lokalen inte för högljudda dansfester eftersom det finns grannar att ta hänsyn till!

Utgångspriset för en kväll är 1500 kr. Om ni är intresserad av att hyra lokalen dagtid under lågsäsong kan vi säkert hitta ett lämpligt arrangemang. Dagtid högsäsong är lokalen upptagen av den vanliga kioskrörelsen.

Hör av er till mig på svartebeachclub@gmail.com för att boka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s