Sommaren är räddad! Nästa sommar, alltså…

Kiosken i Svarte har inte varit öppen sedan sommaren 2009. Sedan dess har den bara varit där. Som ett sorgset monument över hur det det var förr när man köpte Riff tuggummi, X-15 och femöreskolor. Samtidigt är ju Svarte en härlig by med framtiden för sig så jag tvekade inte när den kom ut på marknaden. ”Klart barnen i Svarte ska kunna köpa glass!” tänkte jag. Och föräldrarna ska kunna få en god kopp kaffe.

I förlängningen skulle jag vilja att den gamla glasskiosken transformeras till en plats som hela byn kan vara stolt över, där man träffas över en fika även de andra dagarna på året då det inte är badväder. Kanske man till och med kan få sig en öl eller ett glas vin där så småningom. Vi får se.

I nuläget finns det inte ens el i kiosken och dörren håller på att ramla av, så det är långt kvar. Men jag hoppas på alla Svartebornas stöd i detta lilla projekt och att vi kan njuta tillsammans sommaren 2014.

/Jacob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s